Revolver stansning

Revolverstansning er en effektiv og meget fleksibel produktionsmetode til tilskæring af metalplader. Det er en koldbearbejdningsproces, hvor metalemnet ikke udsættes for varmepåvirkning, hvilket minimerer behovet for efterbearbejdning.

Scaniros CNC-styrede maskine kan håndtere mange forskellige værktøjer i én og samme proces, så vi kan stanse både helt simple emner og emner med stor kompleksitet i specifikationerne. Vi kan stanse i pladestørrelser på op til 3000 mm x 1500 mm x 3mm, og med en pressekraft på 30 tons, kan vi håndtere emner i både stål, rustfast stål og aluminium.

Revolverstansning er en fleksibel og omkostningseffektiv bearbejdningsmetode. Processen er enkel i sin opsætning, og dimensionerne kan frit ændres undervejs,  uden det har mærkbare økonomiske konsekvenser. Samtidig har revolverstanseren en høj materialeudnyttelsesgrad.

Vi står naturligvis klar til at rådgive jer om de mange muligheder inden for revolverstansning, så vi sikrer os, at I får netop dén løsning, der bedst matcher jeres ønsker og behov.

Fordele ved revolverstansning

  • Hurtig og effektiv produktionsproces, selv ved komplicerede emner med mange huller, prægninger, kanter og ribber
  • Koldbearbejdningsproces med minimal varmepåvirkning af emnet
  • Fleksibel proces, hvor dimensionerne frit kan ændres efter behov
  • Omkostningseffektiv løsning, særligt ved større serier.