Laserskæring

Laserskæring er kendetegnet ved høj præcision og knivskarp kvalitet. Det er en både hurtig, effektiv og meget nøjagtig metode til udskæring af stort set alle former for metalplader. Scaniro tilbyder laserskæring i pladeformater op til 3000 mm x 1500 mm x 8 mm., og vi udskærer i stål, rustfrit stål, aluminium og flere andre metaller.

Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring med processen, så jeres produkter er i helt sikre hænder. Vi har et setup, der optimerer såvel skæretid som udnyttelsen af råmaterialer. Når det er muligt, kører vi således flere ordrer på samme plade, hvilket resulterer i en hurtig og effektiv ordreafvikling til en stærk pris. Vi tilbyder naturligvis også ekspreslevering, hvis I har en hasteopgave, der kræver ekstra hurtig ekspedition.

Certificerede materialer

Har I behov for pladearbejde udført i certificerede materialer, kan I trygt lægge ordren hos os. Vi har et højt dokumentationsniveau og mange års erfaring med håndtering af certifikater.

Skærefiler

Vi hjælper gerne med at omsætte jeres tegninger til køreklare skærefiler, så processen bliver så nem og enkel for jer som overhovedet muligt. I er naturligvis også velkomne til selv at levere en færdigbearbejdet fil.

Ønsker I selv at levere skærefilen, er det vigtigt, at I leverer:

  • I DWG- eller DXF-format
  • Som 2D-fil, renset for konturer der ikke skal udskæres
  • I skalaforhold 1:1
  • Med markerede bukkelinjer, hvis emnet efterfølgende skal kantbukkes

Er filen ikke renset eller leveret i rette format og skalaforhold, kræver det en bearbejdning hos os, før den kan anvendes.

Vi gemmer alle skærefiler i vores kundekartotek, så I hurtigt og nemt kan genbestille efter samme specifikationer.