Kantbukning

En af Scaniros spidskompetencer er kantbukning af både små og store emner. Vi har mange års erfaring og stor know-how inden for feltet, og kan derfor løfte selv de mest komplicerede bukke-opgaver.

Vores kantbukkere kan håndtere plader i op til 3000 mm. bredde, og med 1000 tons pressekraft, er der masser af power bag, når vores dygtige medarbejdere udfører sublim pladearbejde med buk og rundinger udført med knivskarp præcision. Vi kan forme og bukke både tynde og tykke metalplader i såvel små som store størrelser, og vores kantbukkers store pressekraft gør det muligt at udføre pladearbejde på mange forskellige former for metal, fx stål, rustfrit stål, aluminium og messing m.fl.

Kvalitetssikring

Som i alle øvrige led i vores produktion, udfører vi grundig kvalitetssikring i kantbukningsprocessen, så I kan være helt trygge ved, at de produkter I får leveret, lever op til Scaniros velkendte høje kvalitet. Vi kører ligeledes med et højt dokumentationsniveau, der gør det nemt og enkelt at genbestille et fuldstændigt tilsvarende produkt, næste gang I lægger en ordre hos os.