Pakning og levering

Scaniro ønsker at gøre hele processen så enkel og let for vores kunder som muligt. Derfor tilbyder vi også at færdigpakke og emballere jeres produkter stykvis. Vi kan pakke de færdige produkter med brugervejledning, garantibevis, skruer, bolte og samleværktøj, eller hvad der nu måtte være behov for. I behøver således ikke at skulle foretage nogen form for viderebehandling af produktet, hvilket åbner mulighed for, at produktet kan leveres direkte hos jeres distributører eller forhandlere uden fordyrende mellemled. Hvis I ønsker det, står vi klar til at håndtere hele processen fra start til slut. Nemt og enkelt.

 

Kvalitetssikring
For at sikre Scaniros velkendte høje kvalitet, kontrollerer vi alle emner og tjekker, at de er i overensstemmelse med ordrens specifikationer, inden de godkendes til levering.

 

Korrekt emballering
Produkterne rengøres og poleres eventuelt inden pakning, hvorefter de pakkes korrekt med beskyttende emballagefyld og i produktejers eventuelle designemballage samt transportemballage.  

 

Levering til rette tid og sted
Vi håndterer problemfrit forsendelse af forskellige delordrer direkte til jeres distributører eller forhandlere, og Scaniros dygtige faste transportører sørger for, at produkterne håndteres korrekt og forsigtigt hele vejen fra os til modtager. I kan således trygt forvente, at produkterne når sikkert frem på rette sted og til aftalt tid.